Nieuws

Update Corona crisis

3 april 2020

Afgelopen dinsdag 31 maart heeft het kabinet aangekondigd dat de maatregelen die zijn genomen tegen de verspreiding van het Corona-virus, in ieder geval worden verlengd tot en met 28 april. Dit beïnvloedt het dagelijks leven van ons allemaal. Medewerkers van de Volksbank en VIVAT moeten voorlopig veelal vanuit huis blijven werken en veel van onze pensioengerechtigden zijn genoodzaakt hun sociale contacten te beperken en gaan zo min mogelijk naar buiten. 

Helaas weten we ook dat er (ex)collega’s zijn die door het virus zijn besmet en daardoor erg ziek zijn. Het bestuur en de medewerkers van Pensioenfonds SNS REAAL leven met hen mee en wensen iedereen veel sterkte en vooral een goede gezondheid toe in deze zware periode. 

Dienstverlening en betalingen gaan onverminderd door

Tegelijkertijd is het goed om te weten dat u ook nu gewoon op uw pensioenfonds kan blijven vertrouwen. Door onze werkwijze aan te passen aan de omstandigheden en een flexibele opstelling van eenieder staan we samen met onze uitvoerder Blue Sky Group voor u klaar. 

Het Coronavirus verandert dus niets aan uw pensioen en de betalingen van uw pensioen lopen gewoon door. De eerstvolgende betaling vindt zoals gepland plaats op 16 april. Op de website kunt u ook de andere betaaldata van dit jaar vinden.

Voor vragen kunt u gewoon bij ons terecht.

Contact opnemen