Kom in contact met ons!

Contact met ons

Op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.

(020) 426 63 80

pf.snsreaal@blueskygroup.nl
Wilt u in uw e-mail uw personeelsnummer en/of polisnummer vermelden?

Wilt u gevoelige informatie aan ons sturen? Gebruik dan de beveiligde omgeving van Mijn Pensioen in plaats van e-mail. Let er ook op dat u niet méér informatie verstrekt dan waar wij om vragen.

Postadres
Postbus 123
1180 AC Amstelveen

Bezoekadres
Prof. E.M. Meijerslaan1
1183 AV Amstelveen

Vragen
  • Uw rekeningnummer kunt u direct aanpassen onder Mijn gegevens. Hiervoor moet u wel inloggen met DigiD met SMS-controle

  • Onze formulieren staan onder documenten.

  • Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Het kan zijn dat u niet tevreden bent. Bel met ons via (020) 426 63 80 van 8.30 - 17.00 uur ma-vr. Komen we er samen niet uit, dan kunt u bij ons een klacht indienen.

  • Dit kunt u per brief aan ons doorgeven. Vergeet deze niet te ondertekenen. 

Wijzigingen doorgeven?

Wijzigingen hoeft u niet door te geven als u in Nederland woont. Adreswijzigingen en een huwelijk, overlijden of scheiding ontvangen wij automatisch via de gemeente. Dit hoeft u dus niet aan ons door te geven. 

Een ander e-mailadres of rekeningnummer kunt u doorgeven via Mijn gegevens. Hier kunt u ook documenten direct uploaden naar Pensioenservice. Dat scheelt weer een postzegel!

 

Videobellen

Hebt u een vraag over uw pensioen of de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat? Waarbij het handig is om schermen te delen? Maak dan een afspraak voor videobellen.

Hebt u een klacht?

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Het kan zijn dat u niet tevreden bent. Bel met ons via (020) 426 63 80 van 8.30 - 17.00 uur ma-vr.

Komen we er samen niet uit, dan kunt u bij ons een klacht indienen per e-mail. Stuur uw e-mail naar pf.snsreaal@blueskygroup.nl met:

  • Uw klacht: waar bent u ontevreden over?
  • Uw polisnummer.
  • Uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bellen om een compleet beeld te krijgen van uw klacht.

Geef in uw e-mail duidelijk aan dat het om een klacht gaat.

Lees hier hoe wij uw klacht verder afhandelen.