Nieuws

Pensioenfonds over op digitale communicatie

17 september 2021

Vanaf deze maand communiceren wij digitaal met u

Wij vinden duurzaamheid belangrijk en letten goed op onze kosten. Daarnaast wordt het steeds normaler om steeds meer zaken digitaal te regelen. U verwacht dat wij dit ook doen. U ontvangt uw post van het pensioenfonds daarom voortaan niet meer standaard in uw brievenbus, maar in uw persoonlijke pensioendossier Mijn documenten in Mijn Pensioen. Dit heeft als voordeel dat al uw persoonlijke pensioendocumenten overzichtelijk bij elkaar staan.

Geef uw e-mailadres door

Om geen informatie van uw pensioenfonds te missen is het belangrijk dat u uw e-mailadres vastlegt in Mijn gegevens na te zijn ingelogd bij Mijn pensioen. U ontvangt dan een e-mail op dit e-mailadres wanneer er pensioenpost voor u klaarstaat in Mijn documenten. 

Hebt u al eerder een e-mailadres doorgegeven? Dan gebruiken we dit e-mail adres om met u te communiceren. Wilt u dat wij een ander e-mailadres gebruiken, dan kunt u dit zelf wijzigen in Mijn gegevens.

Wilt u toch liever uw post in de brievenbus?

Ga naar Mijn gegevens en zet bij ‘communicatievoorkeuren’ het vinkje aan. U ontvangt uw post dan digitaal én in de brievenbus. U kunt ons ook bellen via (020) 426 63 80 om uw bezwaar tegen digitaal communiceren vast te leggen.