Nieuws

Pensioen3daagse van start: check uw pensioen!

1 november 2021

Later goed geregeld? Check het nu!

Weet u wat u later aan pensioen ontvangt? Is dit voldoende voor u? En welke veranderingen hebben invloed op uw pensioen? Van 2 t/m 4 november vindt de jaarlijkse landelijke campagne Pensioen3daagse plaats. Dit is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken met als doel het pensioenbewustzijn in Nederland te verhogen. Verschillende organisaties en individuen, banken, pensioenfondsen en – verzekeraars zijn aangehaakt en ook wij doen mee!

Check uw SNS REAAL pensioen!

De eerste stap naar pensioenverdieping is inloggen op Mijn pensioen! U ziet meteen hoeveel pensioen u bij ons hebt opgebouwd. In Mijn planner ziet u welke keuzemogelijkheden er zijn in onze pensioenregeling en wat de impact van deze keuzes is op de hoogte van uw pensioen. In Mijn documenten vindt u al uw pensioenpost bij elkaar.

Grijp de Pensioen3daagse aan om direct enkele praktische pensioenzaken te regelen zoals:

  • Uw e-mailadres vastleggen in Mijn gegevens. Dan sturen wij u e-mailnotificaties in plaats van postnotificaties wanneer er pensioenpost voor u klaarstaat in Mijn documenten. Dit is kostenbesparend en beter voor het milieu.
  • Bent u gepensioneerd en woont u in het buitenland? Upload via Mijn pensioen eenvoudig uw jaarlijkse Bewijs van in leven zijn.
  • Neem contact met ons op bij vragen via telefoonnummer (020) 426 63 80. Wij helpen u graag verder.

Klik hier voor meer acties die u kunt uitvoeren voor uw pensioen.

Verder verdiepen in pensioen

Wilt u zich verder verdiepen in pensioen? Op de website van Wijzer in Geldzaken vindt u meer informatie en tools om met uw pensioen aan de slag te gaan.