Nieuws

Even voorstellen: bestuurslid Marry Beuker

27 maart 2023

Marry Beuker is in november toegetreden tot het bestuur van het pensioenfonds. Hieronder stelt Marry zich voor. 

'Mijn naam is Marry Beuker. Ik ben in december 2022 toegetreden tot het bestuur van Pensioenfonds SNS Reaal. Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Pensioen is inkomen voor later, voor na je werkzame leven of in geval van overlijden voor de nabestaanden. Een grote eer om mijn kennis en brede ervaring in te kunnen zetten voor het zorgvuldig uitvoeren van de pensioenregeling en het beheer van de pensioengelden van alle (gewezen) deelnemers en gepensioneerden.

Goede samenwerking en zorgvuldige communicatie zie ik als noodzakelijke basisingrediënten voor het behalen van de gewenste resultaten. En op basis van de eerste kennismakingen, ben ik er van overtuigd dat dit bij ons pensioenfonds ook zo gezien wordt. 

Afsluitend nog enkele wetenswaardigheden over mijzelf. Ik ben sinds 1990 werkzaam in de financiële sector en heb verschillende functies vervuld. Ik heb onder andere gewerkt als financieel adviseur, als medewerker binnen de pensioenadministratie en later bij de rapportage-afdeling. Momenteel ben ik als actuaris werkzaam bij de afdeling Capital Management & Planning bij werkgever Athora NL. Ik woon in Lunteren, samen met mijn man Robert en onze twee zonen, Joris (17) en Robin (12). In het weekend kun je mij in de tuin vinden, op de fiets of achter de laptop.'

 

Marry Beuker