Nieuws

Bekijk wat de harmonisatie voor ú betekent

31 januari 2022

Per 1 januari 2021 hebben wij alle pensioenen in de oude pensioenregelingen omgezet naar de huidige pensioenregeling. Als dit iets wijzigt voor uw pensioen, ontvangt u daar deze week een persoonlijke brief over. Deze brief vindt u ook in Mijn documenten in Mijn pensioen. 

Het uitgangspunt bij de harmonisatie is dat de totale waarde van het pensioen na de harmonisatie gelijk is aan de waarde van het pensioen vóór de harmonisatie. In de brief die u ontvangt vindt u daarom een overzicht van uw pensioen voor en na de harmonisatie. Zodat u kunt zien wat de harmonisatie voor u persoonlijk betekent.

De harmonisatie geldt voor alle deelnemers. Het bestuur heeft het besluit genomen. Dit is in overleg met de werkgever en vakbonden gebeurd. U kunt daarom niet in bezwaar tegen de harmonisatie. Deelnemers met een onvoorwaardelijke indexatie, tijdelijke ouderdomspensioen, het alleenstaandenpensioen of ongehuwdenpensioen zijn hier een uitzondering op.

Vragen over uw persoonlijke situatie

Hebt u vragen naar aanleiding van de brief met uw persoonlijke overzicht? Neem dan contact met ons Op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur via (020) 426 63 80. Of stuur uw vraag per e-mail naar pf.snsreaal@blueskygroup.nl.

Gaat u naar aanleiding van de brief liever samen met een pensioenspecialist door uw pensioen? Boek dan een afspraak voor een videogesprek.