Nieuws

Wordt alle communicatie van ons fonds digitaal?

30 september 2016

Het versturen van nieuwsbrieven en pensioenopgaves op papier brengt vrij hoge kosten met zich mee. Als fonds besteden we het geld liever aan pensioenuitkeringen dan aan papier en postzegels. Ook is digitale communicatie beter voor het milieu. We gaan dan ook steeds meer digitaal communiceren. Wat kan je van ons verwachten? 

In het eerste kwartaal van 2017 wordt de website uitgebreid met een ‘mijn’-omgeving. Hier kunnen alle actieve deelnemers hun pensioenopgave bekijken en met een planner verschillende scenario’s doorrekenen. Zo heb je al je pensioeninformatie bij elkaar en kan je je eigen financiële plan hierop aansluiten.

De papieren nieuwsbrief blijft nog wel even bestaan, maar zal in ieder geval niet vaker dan twee keer per jaar worden verzonden. Als je up-to-date wilt blijven, lees dan de digitale nieuwsbrief. Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Op een later moment zullen we je vragen of je je pensioenoverzicht nog op papier wil ontvangen of dat de digitale versie voor jou volstaat.

Laat ons weten wat je ervan vindt!

Als pensioenfonds vinden wij het belangrijk dat je weet hoe je fonds ervoor staat en wat er allemaal speelt. Maar we vinden het nog belangrijker om te weten welke vragen er bij jou leven als het over pensioen gaat. We nodigen je dan ook van harte uit om te laten weten wat je van de nieuwsbrief vindt en of we op de goede weg zijn. Maar ook horen we graag welke pensioenonderwerpen je bezighouden en waarover je graag meer wilt weten. Dan kunnen wij hier in een latere versie mogelijk aandacht aan besteden.

Mail naar info@pensioenfondssnsreaal.nl of bel 073 - 683 24 02.