Nieuws

Wil jij meepraten over jouw pensioen? Meld je aan voor het deelnemerspanel

16 april 2024

Vind jij jouw pensioen ook belangrijk? En wil je graag meedenken en meepraten over hoe jij het liefst op de hoogte wordt gehouden van nieuws over pensioen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pensioenfonds SNS REAAL start dit jaar namelijk met deelnemerspanels. Meld je hiervoor aan als je jouw mening en ideeën over onze communicatie wil delen met ons.

Pensioen is één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden

Toch weten veel mensen vaak niet voldoende wat er allemaal is geregeld voor hun pensioen. En wat er allemaal gaat veranderen met de nieuwe pensioenregeling. Het kan ook behoorlijk ingewikkeld zijn. Nu al nadenken over je pensioen stel je misschien liever nog uit. Of je nu in dienst bent, bij een andere werkgever werkt of al met pensioen bent. De keren dat je informatie ontvangt van ons, vind je er vast wel iets van. En naar die mening zijn we benieuwd!

Wij gaan graag met jou in gesprek

We willen namelijk weten hoe we jou nog beter kunnen bereiken met onze communicatie en of onze informatie aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Wat kunnen we beter of anders doen? We willen ook graag onze ideeën voor nieuwe campagnes en activiteiten met je delen. En jouw mening hierover horen. Over dit en nog veel meer gaan we graag met jou in gesprek. 

Lijkt het je leuk om mee te praten over jouw pensioen?

Meld je dan aan voor ons deelnemerspanel door een e-mail te sturen naar communicatie@blueskygroup.nl met als onderwerp ‘deelnemerspanel Pensioenfonds SNS REAAL’. Benoem het volgende in je e-mail:

 • je voornaam, achternaam en voorletters
 • je geboortedatum
 • waar je op dit moment werkt
 • of dat je al pensioen krijgt van Pensioenfonds SNS REAAl

Praktische informatie

 • Je hoeft geen kennis van pensioen te hebben
 • Iedereen is welkom om zich aan te melden
 • De bijeenkomsten van het deelnemerspanel zijn online via teams
 • We plannen de datum ruim van tevoren in; als je niet kunt dan kun je misschien een volgende keer wel; geen enkel probleem
 • De duur van de bijeenkomsten van het deelnemerspanel is maximaal 1,5 uur
 • De groep bestaat per keer uit ongeveer 20 (voormalige) collega’s waaronder ook gepensioneerden
 • Jouw deelname is altijd vrijblijvend
 • We willen dit jaar 3 tot 5 keer een bijeenkomst voor het deelnemerspanel houden

Veelgestelde vragen

Een deelnemerspanel bestaat uit een groep (voormalige) collega’s, waaronder ook gepensioneerden, die graag hun mening wil delen over de communicatie over hun pensioen. Deze mening is voor het pensioenfonds waardevolle informatie. Het geeft inzicht in de behoeften, voorkeuren en ervaringen van iedereen met een pensioen bij ons. Met de feedback gaan wij aan de slag om de communicatie goed te laten aansluiten op de verschillende doelgroepen. Zodat pensioen voor iedereen makkelijker en beter te begrijpen is en vooral ook leuker wordt.

De bijeenkomsten van de deelnemerspanels zijn online via teams.

Bekijk eerst de praktische informatie en veelgestelde vragen. Heb je toch nog een vraag? Stuur dan je vraag door naar communicatie@blueskygroup.nl.