Nieuws

Pensioenfonds SNS REAAL zoekt bestuurder

23 juli 2020

In verband met vertrek van één van onze bestuursleden is binnen het bestuur van pensioenfonds SNS REAAL een vacature namens de actieve deelnemers bij VIVAT ontstaan.

Als bestuurder van Pensioenfonds SNS REAAL heb je inhoudelijk te maken met boeiende vraagstukken, Zoals bijvoorbeeld het beleggingsbeleid, de communicatie, premiebeleid maar ook hoe er voor te zorgen dat het fonds voorbereid is op toekomstige ontwikkelingen waarbij je de belangen van alle bij het fonds betrokken partijen steeds in ogenschouw worden genomen.  Kortom een rol waarin je steeds wordt uitgedaagd om met een brede blik naar diverse onderwerpen te kijken en waarin je al je talenten kan aanspreken.

Beschik jij over een helicopterview, heb je affiniteit met risicomanagement, beschik je over actuariële kennis en wil jij je inzetten voor de finance en riskcommissie van ons Pensioenfonds SNS REAAL? Dan zou jij weleens onze perfecte kandidaat kunnen zijn.

Het tijdsbeslag voor een bestuursfunctie bedraagt gemiddeld een halve tot 1 dag per week. Met VIVAT N.V is overeengekomen dat je tien procent van de werktijd mag besteden aan bestuurswerkzaamheden voor het pensioenfonds.

Aanmelden of meer informatie?

Bekijk in het document hieronder het volledige functieprofiel. Als je nog vragen hebt over de procedure of iets anders wilt weten, stuur dan een e-mail naar Eelco Blaauw. Wekt deze functie jouw enthousiasme en wil je graag een bijdrage leveren aan je eigen pensioenfonds? Meld je dan voor 1 september 2020 aan.