Nieuws

Pensioen3daagse van start: kom met ons in contact over uw pensioen!

31 oktober 2022

Uw pensioen later goed geregeld hebben…dat wil toch iedereen?

Op 1, 2 en 3 november is het Pensioen3daagse. Een landelijke campagne  waar veel werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs aan deelnemen. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor uw pensioen. Want bent u op weg naar een goed pensioen? Een gerust gevoel dat u weet wat u voor later hebt geregeld? Wij helpen u graag hiermee. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen? Met ons in contact komen!

Kom met ons in contact op de manier die het beste bij u past!

Samen met uw (ex-)collega’s leren hoe u uw pensioen in kaart brengt, of liever 1 op 1 via een telefoongesprek uw pensioenkeuzes doorlopen? Of liever zelf aan de slag? Alles is mogelijk en we helpen u hier graag bij! Kijk hieronder op welke manier u met ons in contact kunt komen. Dan kijken we samen of u later goed geregeld hebt.

Bellen, e-mailen of toch videobellen met een pensioenspecialist

Praat u liever 1 op 1 met een specialist? Bijvoorbeeld om uw pensioenuitkering straks helemaal af te stemmen op uw persoonlijke situatie? Dan kunt u ons altijd bellen, e-mailen of een videobel-afspraak boeken. Snel, veilig en op een moment dat het u uitkomt duikt u samen met een specialist in uw pensioen.

Zelf aan de slag in Mijn pensioen

Liever zelf aan slag? Log dan in op Mijn pensioen. Via Mijn planner ziet u direct hoe het ervoor staat met uw pensioen. Komt u er niet uit? Bel ons en wij lopen samen met u door de mogelijkheden heen. Direct naar Mijn pensioen

Gemakkelijk op de hoogte blijven

Meerdere keren per jaar informatie ontvangen over uw pensioen en uw pensioenfonds in uw mailbox? Meld u dan aan - als u dat nog niet gedaan heeft- voor de digitale nieuwsbrief in Mijn gegevens in Mijn pensioen.