Nieuws

Pensioen3daagse: Investeer anderhalf uur in je financiële toekomst

11 oktober 2017

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde, waar zowel de werkgever als de werknemers veel waarde aan hechten. Maar weet jij nu eigenlijk wel hoe je ervoor staat met je pensioen? Neem zelf het heft in handen en bekijk en plan zelf je financiële toekomst in “Mijn Pensioen” op de website van het pensioenfonds of meld je aan voor de workshop pensioenen.

Workshop pensioenen

Jouw pensioenfonds wil je hier graag een steuntje in de rug bij geven en organiseert in navolging van dit voorjaar ook tijdens de Pensioen3daagse (31 oktober – 2 november) in zowel Amstelveen, Den Bosch als in Utrecht en Alkmaar workshops over ‘Mijn pensioen’. Dit zijn geen massale happenings met saaie presentaties, maar kleinschalige praktijksessies van anderhalf uur met veel interactie. Dé kans om alle mogelijkheden van ‘Mijn pensioen’ goed te leren kennen en in direct contact met het pensioenfonds vragen te stellen die je bezighouden. In het voorjaar gingen ruim 150 collega’s je voor. De reacties die we van hen mochten ontvangen waren zeer positief. De meesten waren positief verrast door hetgeen voor hen is geregeld en het verkregen inzicht.

Maak dus ook gebruik van de mogelijkheid om bij één van de workshops aanwezig te zijn en meld je aan!

Aanmeldformulier

Kun je niet op deze dagen? Meld je dan toch aan op onze website. We houden je dan op de hoogte van eventuele extra workshops.

Data, locatie en tijdstip

Dinsdag 31 oktober - Den Bosch (Pettelaarpark)                13.30 – 15.00 uur
Dinsdag 31 oktober - Den Bosch (Pettelaarpark)                15.30 – 17.00 uur

Dinsdag 31 oktober - Amstelveen (burg. Rijnderslaan)       13.30 – 15.00 uur
Dinsdag 31 oktober - Amstelveen (burg. Rijnderslaan)       15.30 – 17.00 uur

Woensdag 1 november - Utrecht (Croeselaan)                     13.30 – 15.00 uur
Woensdag 1 november - Utrecht (Croeselaan)                     15.30 – 17.00 uur

Donderdag 2 november - Alkmaar (locatie Torenburg)         13.30 – 15.00 uur
Donderdag 2 november - Alkmaar (locatie Torenburg)         15.30 – 17.00 uur

Heb je vragen over ‘’Mijn pensioen’’ of over de aanstaande workshops, neem dan contact op met het pensioenfonds: info@pensioenfondssnsreaal.nl