Nieuws

Pensioen3daagse: Check uw pensioen en kom met ons in contact!

1 november 2023

Op 7 t/m 9 november vindt de jaarlijkse landelijke Pensioen3daagse plaats, een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor uw pensioen. 

Check uw pensioen

Log in op Mijn Pensioen. Via Mijn planner ziet u direct hoe u ervoor staat met uw pensioen. 
Tip: Vul uw verwachte uitgaven en eventuele overige inkomsten in. Zo heeft u een nog beter inzicht in uw verwachte pensioen.

Kom met ons in contact op de manier die het beste bij u past 
Wij helpen u graag met uw pensioen. Hieronder leest u op welke manieren wij u kunnen helpen met uw pensioen en pensioenkeuzes.

  • Bel ons op (020) 426 63 80.
    Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
  • Mail ons op pf.snsreaal@blueskygroup.nl of gebruik ons contactformulier.
  • Een gesprek met een medewerker van Pensioenservice via videobellen

Geef uw e-mailadres door

Wij staan graag in contact met u. Dat doen we het liefst per e-mail. Dit is niet alleen sneller, maar ook goedkoper en beter voor het milieu. Is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend? Log dan in op Mijn Pensioen en geef het door.

Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken organiseert tijdens de Pensioen3daagse verschillende activiteiten, zoals voorlichtingen, bijeenkomsten en online activiteiten. Ook kunt u makkelijk snel meer inzicht krijgen in uw pensioen. Zo ontvangt u na het invullen van deze korte vragenlijst binnen een paar minuten tips die van belang zijn voor uw persoonlijke situatie.

Blijf op de hoogte!

Wilt u altijd al op de hoogte zijn van het actuele nieuws over uw pensioen en pensioenfonds? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief in Mijn pensioen. U kunt uw voorkeur doorgeven onder Mijn gegevens.