Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Uw UPO 2024 vindt u begin juni in Mijn pensioen: kom in contact met ons!

Het UPO is een handig overzicht waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel pensioen u kunt verwachten. Bent u gepensioneerd? Dan ziet u op uw UPO hoeveel pensioen u ontvangt. 

Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2024 vindt u vanaf begin juni in Mijn documenten in Mijn pensioen. 

Hebt u vragen over het UPO? Kom in contact met ons!

 

Ga zelf aan de slag met Mijn planner

In Mijn planner kunt u bijvoorbeeld zien wat de gevolgen zijn voor uw pensioen als u eerder of later met pensioen gaat. Wilt u samen naar Mijn planner kijken? Maak dan een afspraak voor videobellen met een van onze medewerkers van de Pensioenservice.

call center sns

Wij staan klaar voor u!

Onze pensioenspecialisten staan klaar om u via verschillende kanalen verder te helpen. Log in op Mijn Pensioen om uw UPO te bekijken en kies de contactmogelijkheid die het beste bij u past. 

mail

Leg uw e-mailadres vast!

Wij staan graag per e-mail goed in contact met u. Via e-mail bereiken wij u namelijk het snelst en e-mail is goedkoper en beter voor het milieu. Daarom is het belangrijk dat wij een e-mailadres van u hebben. Hebt u nog niet uw e-mailadres doorgegeven? Log dan in op Mijn pensioen en geef uw e-mailadres door.

foto

Videobellen

U maakt een afspraak wanneer het u uitkomt. Videobellen is zeer geschikt voor vragen over de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat. We kunnen namelijk makkelijk informatie laten zien door het scherm van Mijn pensioen te delen. Plan een gesprek in!

Liever even bellen of e-mailen?

U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereiken via (020) 426 63 80 of  pf.snsreaal@blueskygroup.nl