Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

UPO 2022 in Mijn documenten: kom in contact met ons!

Het UPO is een handig overzicht waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel pensioen u kunt verwachten. Bent u gepensioneerd? Dan ziet u op uw UPO hoeveel pensioen u ontvangt. 

Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2022 vindt u in Mijn documenten in Mijn pensioen. U ontvangt uw UPO 2022 ook per post. U ziet op dit UPO namelijk uw pensioen ná de harmonisatie van de pensioenregelingen per 1 januari 2022 en met de brief die bij het UPO ontvangt ronden we de persoonlijke communicatie over dit traject af. 

Hebt u vragen over het UPO? Kom in contact met ons!

 

Wij staan klaar voor u!

Onze pensioenspecialisten staan klaar om u via verschillende kanalen verder te helpen. Log in op Mijn Pensioen om uw UPO te bekijken en kies de contactmogelijkheid die het beste bij u past. 

Leg uw e-mailadres vast!

Wij staan graag per e-mail goed in contact met u. Via e-mail bereiken wij u namelijk het snelst en e-mail is goedkoper en beter voor het milieu. Daarom is het belangrijk dat wij een e-mailadres van u hebben. Hebt u uw e-mailadres al doorgegeven? Log in op Mijn pensioen en geef uw e-mailadres door.

Videobellen

U maakt een afspraak wanneer het u uitkomt. Videobellen is zeer geschikt voor vragen over de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat. We kunnen namelijk makkelijk informatie laten zien door het scherm van Mijn pensioen te delen. Plan een gesprek in!

Liever even bellen of e-mailen?

U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereiken via (020) 426 63 80 of  pf.snsreaal@blueskygroup.nl