Nieuws

Website uitgebreid met ‘Mijn pensioen’

10 februari 2017

Wilt u weten wat u tot nu toe aan pensioen hebt opgebouwd? En wat de effecten zijn als u gebruikmaakt van de keuzemogelijkheden in de pensioenregeling? Vanaf nu kunt u uw financiële toekomst zelf online bekijken én plannen in ‘Mijn pensioen’ op de website van ons pensioenfonds. Maak uw pensioen persoonlijk en log snel in met uw DigiD!

Na de lancering van de nieuwe website en de digitale nieuwsbrief zet Pensioenfonds SNS REAAL met de ‘mijn’-omgeving’ een volgende stap in de digitalisering van de pensioencommunicatie. Zo willen we u als deelnemer zo goed mogelijk inzicht bieden in uw pensioen, zodat u weet waar u staat en zelf de regie kunt pakken voor uw financiële toekomst. ‘Mijn pensioen’ is hiervoor een prima  instrument.

Alle pensioeninformatie op één plek

In ‘Mijn pensioen’ kunt u 24/7 bekijken hoe hoog het ouderdomspensioen is dat u bij Pensioenfonds SNS REAAL opbouwt, hoe dit bedrag zich verhoudt tot uw huidige salaris en wat er voor uw nabestaanden is verzekerd. Ook kunt u hier uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) downloaden. Verder bevat het online dashboard een planner waarmee u zelf kunt doorrekenen wat er in uw pensioen verandert wanneer u bijvoorbeeld korter of langer gaat werken, eerder met pensioen wilt of kiest voor meer of minder partnerpensioen. En belangrijk: de planner laat ook zien (op basis van de huidige wet- en regelgeving) wat u straks netto per maand ontvangt. Kortom, alle informatie om uw eigen financiële toekomstplan te maken, staat op één (afgeschermde) plek overzichtelijk bij elkaar.