Nieuws

Plan zelf je pensioen met ‘Mijn pensioen’

17 maart 2017

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde, waar zowel de werkgever als de werknemers veel waarde aan hechten. Maar weet jij nu eigenlijk wel hoe je ervoor staat met je pensioen? Vanaf nu kun je je financiële toekomst zelf online bekijken én plannen in ‘Mijn pensioen’ op de website van ons pensioenfonds.

In ‘Mijn pensioen’ vind je alle informatie om je eigen financiële toekomstplan te maken. De tool is zeer gebruiksvriendelijk; na inloggen met je DigiD wijst alles zich vanzelf.

Omdat je soms een steuntje in de rug nodig hebt om je erin te verdiepen, organiseert het pensioenfonds in april op verschillende plekken workshops over ‘Mijn pensioen’. Geen massale happenings met saaie presentaties, maar kleinschalige praktijksessies van anderhalf uur met veel interactie. Dé kans om alle mogelijkheden van ‘Mijn pensioen’ goed te leren kennen en in direct contact met het pensioenfonds vragen te stellen die je bezighouden. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via dit formulier.

Kun je niet op deze dagen? Meld je dan toch aan op onze website. We houden je dan op de hoogte van eventuele extra workshops.

Heb je vragen over ‘Mijn pensioen’ of over de aanstaande workshops, neem dan contact op met het pensioenfonds: info@pensioenfondssnsreaal.nl